Cadouri pentru el – alege acum din câteva idei pentru sezonul rece

Cauți cadouri pentru el? Ești în pană de idei? Top-man.ro a alcătuit un mic ghid de idei pentru sezounul rece.

Produse pentru barbă

Pentru sezonul de iarnă recomandăm produsele dedicate de îngrijire a bărbii. Pielea și părul au nevoie de o îngrijire specială în timpul iernii. Britanicii de la The Brighton Beard Company au lansat un ulei pentru barbă ce conține ulei de santal, perfect pentru cei în căutare de idei de cadouri pentru el. Câteva din beneficiile acestui ulei:

 • Este benefic în lupta cu acneea. Datorită proprietăților antiinflamatorii uleiul reușește să calmeze pielea feței și roșeața pielii. Proprieățile antibacteriene ajuta la menținerea curată a pielii.
 • Se folosește pentru pielea uleioasă. Are proprietăți astringente, îngustează porii și controlează producția sebumului.
 • Hidratează pielea. Pielea feței bărbaților are nevoie de o îngrijire minimală atât pentru bărboși cât și pentru cei ce se bărbieresc zilnic. Extractul de santal hidratează și înmoaie pielea și îi redă aspectul natural.

Un alt cadou de sezon poate fi balsamul cu scorțișoară de la Mo Bro`s. Unul din ingredientele cel mai des folosite în sezonul rece are beneficii asupra pielii și a părului:

 • Are proprietăți antiinflamatorii
 • Este recunoscut ca antiviral
 • Ajută în lupta cu bacteriile

Tot ca idei de cadouri pentru el pentru sezonul rece recomandăm gama de produse a suedezilor de la Mr Bear Family. Produsele pentru barbă vin cu o aromă proaspătă de pini și sunt potrivite pentru sezonul de iarnă. Produsele sunt 100% naturale și conțin un mix de uleiuri esențiale.

Produse pentru bărbierit

Pentru bărbații fără barbă top-man.ro recomandă o cremă de ras clasică. Un astfel de produs de la The Bluebeards Revenge reunește ce e mai bun din cremele clasice și ultimele descoperiri din domeniu. Crema lor de ras va asigura că el va arata îngrijit pe toată durata sărbătorilor de iarnă. Crema are un ingredient unic ce se numește Decelerine. Ingredientul patentat este responsabil cu încetinirea creșterii firelor de păr după o perioadă de utilizare regulată. În același timp hidratează și protejează pielea de iritații.

Produse pentru păr

Tot mai mulți bărbați încep să vadă beneficiile folosirii pomezilor clasice pentru păr. O pomadă reprezintă un cadou inovativ, surprinzător și în același timp util pentru bărbații preocupați de frizură. Nemții de la Schmiere au un produs excelent pentru perioada rece, pomada cu aromă de marțipan. Produsul oferă o fixare puternică și vine cu aroma dulce, plăcută specifică prăjiturilor cu marțipan. Este produs în Germania și este un produs nonconformist dintr-un cartier nonconformist, St Pauli.

Dar părul bărbaților nu are nevoie doar de stilizare ci și de îngrijire. Top-man.ro recomandă un șampon organic special ce conține ulei de argan. Beneficiile uleiului de argan includ:

 • Hidraterea pielii scalpului
 • Rolul de conditioner
 • Repararea pielii uscate cu ajutorul Vitaminei E și a acizilor grași
 • Lupta împotriva acneei, uleiul nefiind uleios
 • Redarea aspectului natural și a maleabilității părului